top of page
Пошук
Фото автораHUMAN

HUMAN Школа інтегрувалась з освітнім застосунком Мрія






Ми раді повідомити, що HUMAN Школа першою інтегрувалася з Мрією — першим освітнім державним застосунком для учнів, батьків та вчителів, що надихає вчитися.


Основні можливості інтеграції


  • Синхронізація даних користувачів, класів та курсів. Завдяки взаємній інтеграції HUMAN Школа, АІКОМ та Мрія буде відбуватися взаємний обмін освітніми даними про вчителів та учнів закладу та їх розподілу за класами, підгрупами та курсами.

  • Розклад та теми уроків. Заплановані дати і теми уроків будуть автоматично відображаються як в HUMAN Школа, так і в застосунку Мрія, що надасть більше зручності в плануванні навчальної діяльності.

  • Домашні завдання. Ви зможете переглядати в Мрія зміст завдань разом з вкладеними зображеннями та файлами. Відслідковувати дати здачі завдань та статуси їх виконання, забезпечуючи зручність і прозорість навчального процесу.

  • Оцінки. Виставляйте і переглядайте оцінки за діяльності на уроці, тематичні, семестрові, річні, ДПА, оцінки за компетентності та діагностичні роботи. Використовуйте зручність і доступність HUMAN Школа та Мрія для своєчасної фіксації та відображення результатів навчання.


Переваги інтеграції


Інтеграція нашої Освітньо-інформаційної системи з застосунком Мрія створює нові можливості для вчителів та учнів, забезпечуючи більш організоване та ефективне навчання. Ми впевнені, що ці оновлення сприятимуть підвищенню якості освіти та зручності у використанні наших платформ.


Дякуємо за вашу підтримку та довіру. Ми продовжуємо працювати над покращенням нашої системи, щоб надавати вам найкращий досвід.

175 переглядів0 коментарів

Comments


Commenting has been turned off.
Пост: Blog2_Post
bottom of page